.
DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOC!

En aquest espai trobareu informacions sobre sortides, treballs, experiències i altres activitats interessants que fem al cicle superior.

També podeu expressar-vos fent comentaris, suggerencies i aportacions que ens ajudin a millorar.

Entreu i participeu!

Us esperem!


EDUCACIÓ VIAL

El divendres ens van visitar dos agents de la guàrdia urbana, l'Esteve i la Tere; ens han ensenyat que el nostre barri és un "bosc de senyals", però de senyals de trànsit. Hem sortit al carrer amb armilles reflectants i ho hem comprovat.
Una mica més tard ens han donat una sorpresa; han vingut dos policies al cole, un dels quals era en Lucky, un gos pastor alemany.

FEM EXPERIMENTS

A 5è curs estem estudiant l'aparell circulatori i l'aparell excretor. Hem observat l'aparell circulatori amb un cor i uns pulmons de xai, els hem tocat i hem apreciat els diferents colors i les diferents entrades i sortides del cor a través de venes i artèries.

L'aparell excretor l'hem estudiat a través d'uns ronyons, també de xai. Aquí ja hem pogut observar els capil·lars interiors encarregats de transportar les substàncies de rebuig, que juntament amb l'aigua, són expulsades a través de l'urèter.