.
DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOC!

En aquest espai trobareu informacions sobre sortides, treballs, experiències i altres activitats interessants que fem al cicle superior.

També podeu expressar-vos fent comentaris, suggerencies i aportacions que ens ajudin a millorar.

Entreu i participeu!

Us esperem!


FEM EXPERIMENTS

A 5è curs estem estudiant l'aparell circulatori i l'aparell excretor. Hem observat l'aparell circulatori amb un cor i uns pulmons de xai, els hem tocat i hem apreciat els diferents colors i les diferents entrades i sortides del cor a través de venes i artèries.

L'aparell excretor l'hem estudiat a través d'uns ronyons, també de xai. Aquí ja hem pogut observar els capil·lars interiors encarregats de transportar les substàncies de rebuig, que juntament amb l'aigua, són expulsades a través de l'urèter.

5 comentarios:

Anònim ha dit...

yo participe en este experimento fue muy divertido ir al laboratorio y ver en vivo y directo como es un corazon, pulmones con traquea y riñones daba un poco de asco, pero fue divertido, a mi madre, hermano y a mi, nos ha gustado mucho ver las fotos, gracias por estas fotos Montse y Concha.

Anònim ha dit...

EL EX PERIMENT VA ESTAR GUAY TOCA ELS PULMONS COR TRAQUEA AMB ELS MEUS AMICS EL LUCAS VA PORTAR UNS RONYON UNS PULMONS UNA TRAQUEA I UN COR DE CONILL.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

emb va agra da molt el cor del xai per que tenia sang i resbalaba una mica el cor lu baix tuca amb la Andrea Escribano i la Monse nus ba fe una foto.Jaume

Anònim ha dit...

carla 5a
quan posareu les fotos del barret i el video del ball
de 5a y 5b