.
DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOC!

En aquest espai trobareu informacions sobre sortides, treballs, experiències i altres activitats interessants que fem al cicle superior.

També podeu expressar-vos fent comentaris, suggerencies i aportacions que ens ajudin a millorar.

Entreu i participeu!

Us esperem!


BENVINGUTS!!!


Hola a tots i totes!!!

Us donem la benvinguda a aquest nou curs.

Per algú de vosaltres serà l'últim que passareu en l'escola, donat que l'any vinent ja anireu a l'institut i als altres encara us quedarà un any més de continuar amb nosaltres.

Tant als uns com als altres us desitgem que comenceu amb molta alegria, il·lusió i ganes d'aprendre i aprofitar l'estada en la nostra escola.


BON INICI DE CURS!!!

3 comentarios:

Marifé ha dit...

Hola nois i noies de cicle superior.
Fa uns dies em va arribar una sorpresa per correu:un sobre amb felicitacions de nadal que venia del Lara!!. M'ha posat molt contenta veure que us enrecordeu de nosaltres. Jo de de vegades entro al vostre blog i veig les coses que feu a l'escola. Us animo a continuar treballant i a esforçar-vos per fer les feines ben fetes.
Un petó ben gros.
Marifé

Andrea Escribano ha dit...

Per a tots els profesors que es van anar de l'escola

UN PETÓ BEN FORT DE PART DE L'ANDREA ESRIBANO I DE TOTS.

La sorpresa més gran va ser un comentari de la Marifé el dia 8 de gener.Moltes gracies.

ADEU ||||.

Anònim ha dit...

SOY EL ADRIAN CAMACHO ECHO DE MENOS EL COLE AUNQUE ESTOY MUY BIEN EN LA E.S.O. ESTO ES UN POCO MAS DURO TIENES QUE LEVANTARTE A LAS 7 DE LA MAÑANA PERO UNO SE ACOSTUMBRA GRACIAS AMIS PROFES POR ESTAR A MI LADO EL DIA 24 ESTUVIERON EN EL CAMPO DE BEISBOL MARIFE Y MIGUEL ME GUSTO MUCHO VERLOS Y MUCHOS DE MIS AMIGOS GRACIAS POR ESTAR ESTE DIA
BESOS PARA TODO EL COLE